Menu

About us

A KAPE kajakokat és kenukat immár 28 éve készítjük Szatymazon, magyar tulajdonú családi vállakozás keretein belül. Műhelyünk alapjait Kabai György rakta le 1989-ben.

Évtizedek tapasztalatát stabil szakembergárdával egészítjük ki, így kínálunk olyan egyedi készítésű kompozit verseny- és szabadidős hajókat, amelyek ötvözik a modern technológiákat a hajóépítés manufakturális jellegével.

Csapatunk kitartó munkája révén büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy mára Magyarország legnagyobb hajógyártó műhelyévé fejlődtünk, termékeink pedig a hazai piacon kívül a világ legtávolabbi országaiban is megtalálhatók.

Eközben ügyeltünk arra, hogy a KAPE márkanév továbbra is egyet jelentsen a minőséggel, a megbízhatósággal, a személyes kapcsolattartással és nem utolsósorban a garanciavállalással. Ezek tekintetben továbbra sem ismerünk kompromisszumot.

Minőség és egyediség
Fontos tudni, hogy termékeink nem raktárról érkeznek. Minden megrendelt hajót egyedileg gyártunk le: a színezés, a dizájn kiválasztása, a tartozékok és azok beállításai a lehetőségek szerint mind a vevők igényei alapján történnek.

Ship service

Vállalkozásunk palettáján megtalálható a hajójavítás is ahhoz, hogy Ön elégedett legyen hajójával és az sokáig megőrizze értékét, rendszeres szervizelésre, karbantartásra van szüksége.

Cégünk hajójavítás széles palettáját kínálja. Hivatalos márkaszervizként is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Szakképzett kollégáink kulturált környezetben várják a hozzánk érkező ügyfeleket, érdeklődőket. Akár személyesen vagy telefonon, akár e-mailben jelentkezik szervizünkbe, biztos lehet abban, hogy hajója a legjobb kezekbe kerül!

Műhelyünkben a szépülni vágyó hajók az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:
Hajók teljes körű felújítása
Hajójavítás, szezonra való felkészítés
Teakfa tisztítás, karbantartás